Spelling Nederlands

Taaltraining Nederlandse spelling – NT1
grenzeloos of grenzenloos
vergrote of vergrootte
ervan af of er vanaf
tenminste of ten minste

Wanneer eindigt een werkwoord met –d, –t of –dt?
Wat zijn de regels van de tussen –n?
Hoofd- of kleine letter?
Trema, apostrof, streepje?

De Nederlandse spelling is een gokspel geworden. De laatste twee spellingwijzigingen in 1995 en 2005 hebben de logica eruit gehaald. Met een cursus spelling geven wij u eenvoudige handvaten (handvaten en handvatten zijn beide correct) om de regels te begrijpen.

Als je veel schrijft, kun je fouten maken. Bijna iedereen overkomt dat.
Wij hebben de meest voorkomende fouten geanalyseerd.

Na deze cursus kunt u uw teksten in goed Nederlands opstellen. U zult woorden als: btw, bv, creëerde, privégebruik, online, sms’en en geüpdatet correct schrijven. U zult de Nederlandse taal met meer vertrouwen en plezier gebruiken!

Investeer in een spellingtraining en schrijf met meer gemak en zelfvertrouwen voor:
e-mailen, offertes, rapporten, handleidingen, instructies, cv, Facebook, Twitter, LinkedIn.

Individuele training
U heeft behoefte aan een intensieve training op precies die onderdelen waar u in het dagelijkse werk mee te maken heeft. Binnen een individueel traject werkt u heel gericht aan deze vaardigheden. U kunt voor een individueel traject kiezen met wekelijkse sessies van 2 of 3 uur of een intensief traject met meerdere dagen training achter elkaar.

Groepstraining
Binnen het bedrijf of de afdeling zijn er meerdere cursisten met dezelfde leerbehoefte. Het niveau van de cursisten wordt bepaald aan de hand van een intake.

Flexibel
Mocht u te maken krijgen met een onverwachte zakenreis o.i.d. dan kunt u kosteloos de les verzetten. Voor groepstrainingen maken we een trainingsschema waarin we rekening houden met vakanties en andere zaken.

Trainers
Dutchtraining heeft trainers die zowel ervaring hebben in het onderwijs als in het bedrijfsleven. Zij hebben een heldere en directe manier van communiceren, en zijn vriendelijk en behulpzaam.
Met plezier zullen zij uw wensen en doelen realiseren.
Voor onze tarieven klik hier.