Cursus Zakelijk Nederlands

Beginners Dutch Course

Beginners Dutch Course

 A Dutch course for people who like to learn using Dutch in their social environment.

First step is to learn to understand and speak Dutch the way it's spoken. Grammar is a tool to understand the basics of Dutch not an instrument.

During the training sessions, we place emphasis on using real-life activities to help students build fluency and develop confidence.
More info ...
Business Dutch Course

Business Dutch Course

A Business Dutch course is for people who would like to learn using Dutch in their working environment.

We analyze the needs and goals of each student and create a tailor made learning program.

During the training sessions, we place emphasis on using real-life activities to help students build fluency and develop confidence. More info ...

Cursus Zakelijk Nederlands

Cursus Zakelijk Nederlands

Een cursus voor iedereen die zakelijk Nederlands wil leren of de taalvaardigheid wil verbeteren om sneller en beter te functioneren. De training wordt op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen, vakgebied en leerdoelen.

  • gesprekken voeren in het Nederlands
  • telefoneren in het Nederlands
  • contacten leggen en onderhouden
  • e-mail schrijven en reageren op e-mail
  • productpresentaties houden in het Nederlands
Meer info ...
Cursus Nederlands Werkvloer

Nederlands op de Werkvloer

De training NL op de werkvloer is voor mensen die te maken hebben met werk in de procesindustrie; processen, laboratoria, kwaliteitscontrole en veiligheid. Van operators wordt steeds meer gevraagd. Kennis van HACCP, storingen, allergenen, besmettingen etc. Vaak moeten ze een opleiding volgen. Zaantraining kan ondersteuning bieden om het materiaal beter te begrijpen.

Zaantraining heeft veel ervaring in de food-industrie met o.a. opdrachten voor Olam Cocoa, Loders Croklaan, Ahold Delhaize Coffee Company, Hilton Meats en PDZ uitzendbureau.
Meer info ...

Beter NL Spellen

Beter NL Spellen

De Nederlandse spelling is een gokspel geworden. De laatste twee spellingwijzigingen in 1995 en 2005 hebben de logica eruit gehaald. Met een cursus spelling geven wij u eenvoudige handvaten (handvaten en handvatten zijn beide correct) om de regels te begrijpen.
Meer info ...
Beter NL Schrijven

Beter NL Schrijven

Als je veel schrijft, kun je fouten maken. Iedereen overkomt dat. Wij hebben de meest voorkomende fouten geanalyseerd en omgezet in een trainingsprogramma. Daarnaast leert u om structuur aan te brengen in uw verslagen en rapporten.
Meer info ...